S obzirom da Udruženje tek počinje sa radom, a znamo da je svaki početak težak, rukovodstvo Udruženja moli sve naše članove koji su pristupili Udruženju na Osnivačkoj skupštini da pozivaju sva zainteresovana lica poreklom iz sarajevsko-romanijske regije, kao članove njihovih porodica da se priključe našem Udruženjeu. Sedište Udruženja je u ul. Resavska br. 4/1 Beograd. UO Udruženja će nastojati da preko savremenih elektronskih mreža (Fejsbuk, Instagram, Viber grupe i sl.), kao i koristeći se starim evidencijama prikupi imena što više naših članova koji žele da se učlane u Udruženje.
Istovremeno obaveštavamo sve zainteresovane da mogu pristupiti Udruženju bez ikakvih ograničenja i bez razlike na mesto porekla, mesto življenja i nacionalnu i političku pripadnost, ukoliko prihvataju oblast i ciljeve delovanja Udruženja, kao i njegov Statut.
Izvinjavamo se svima onima koji nisu obavešteni o održavanju Osnivačke skupštine, jer se to desilo isključivo iz tehničkih razloga. Sve zavičajne komšije, kao i njihovi potomci su dobro došli. Sajt Udruženja će biti osnovni vid informisanja našeg članstva i šire društvene zajednice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *