Udruženje ROMANIJA i ove godine, treći put zaredom od obnavljanja rada, organizuje ROMANIJSKO VEČE, kao vid zavičajnog druženja svojih članova, podržavaoca rada Udruženja, prijatelja i simpatizera.

Romanijsko veče će se održati 31.05.2024. (petak) sa početkom u 18.00h, u restoranu QUEEN, Dobanovci, ul. Žitna br.36.

Pozivamo sve članove Udruženja, prijatelje, simpatizere i sve druge koji vole i prihvataju Romaniju, a imaju želju i volju, da nam se pridruže. Na Romanijsko veče pozivamo i zainteresovane pojedince koji žive na teritorijama opština Han Pijesak, Sokolac, Rogatica i Pale. Na Romanijsko veče kao gosti Udruženja, biće pozvani predstavnici opština porekla članova Udruženja, kao i lica koja su u prethodnom periodu nesebično pružala pomoć romanijskom kraju i radu Udruženja, te predstavnici srodnih udruženja. Tokom održavanja Romanijske večeri biće prikazan celovečernji muzički, zabavni i kulturno-umetnički program. Svi prisutni će imati priliku da uživaju u bogatom posluženju domaćih jela i pića.

Radi prisustva Romanijskoj večeri neophodno je kupiti ulaznicu-konzumaciju po ceni od 3500 dinara odnosno (30 evra ili 60 KM) po osobi. Ulaznice će se prodavati u sedištu Udruženja ul. Resavska br.4/1, Beograd (preko puta crkve Sv. Marka – ugao Bulevara i Resavske, tel. 011 3243973; 064 2505617 i 064 1780518) u vremenu od 10.00-17.00 časova svakog dana osim nedelje. Zainteresovana lica iz opština porekla članova Udruženja ulaznice će moći da kupe u Sokocu kod gospodina Željka Đerića (tel. +387 65 258 661).

Sve zainteresovane obaveštavamo da je kapacitet restorana ograničen na 550 mesta.

Molimo sve članove udruženja da putem društvenih mreža, ličnih i drugih vrsta kontakata obaveštavaju Romanijce i prijatelje Udruženja o mestu i vremenu održavanja Romanijske večeri.

SVIMA ŽELIMO DOBRODOŠLICU, DOSTOJANSTVENO DRUŽENjE, LEPU ZABAVU I UGODAN PROVOD!

UPRAVNI ODBOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *